Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

fredag 28. mai 2010

På tur igjen!


Vi reiser på tur igjen til India- nærmere sagt Pune og Chennai. Alle i styret blir med pluss at vi får med oss 4 stykker til som vil se hva slags arbeid vi holder på med. Det blir vår første tur der vi har med oss noen og vi planlegger helt alene i organisasjonens regi. Kjempe spennende.
Det blir mange inntrykk og opplevelser det kan vi garantere!!

Høstferien er en flott tid å komme til India på- både pågrunn av klima, men også fordi alle barna er i sin vanlige hverdag- ingen ferier i sikte på den tida.....i motsetning til påskeferien der de har skoleavslutning med eksamensforberedelser etc. Vi tenker at det blir et greit holdepunkt for oss- å reise med grupper i høstferier. Så det er bare å melde interesse og hive dere på en tur neste år kanksje?

Det var et fint turmøte vi hadde hjemme hos Mona om onsdagen og vi i styret gleder oss sinnsykt til å reise igjen og jobbe så svetten spruter med dere som skal reise for å samle inn penger til reisen. Dugnad er et ord vi er blitt veldig glad i!!! Med andre ord- er det noen der ute som vet om gode jobber vi kunne gjort for å få inn penger- ikke nøl med å ta kontakt!

kan bare ringe oss: Mona R. Robertsen tlf.nr 92406900


" Han har den hele vide verden i sin hånd!"