Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

fredag 30. april 2010





Stolte viser de fram biblene de nettopp har fått!

Hope, noen år etter at hun ble reddet fra gata.

Et helt vanlig syn i Pune. Her bor de på fortauet, under pressening.
Barn blir reddet!!

Selv om jeg har vært hjemme noen uker alt, glemmer jeg ikke barna vi møtte i India. Slike møter setter spor! Det er ufattelig å sitte her å tenke på de forhold som mang barn lever under i India.

Jeg leste nettopp på bloggen til Streams of Mercy om lille Hope som ble reddet fra gata. Hun bodde der sammen med sin mor som var Aids syk. Faren hadde forlatt dem da han fikk vite at mor var Hiv positiv. Han tok med seg Hope sine to eldre brødre, men lot henne være igjen hos sin dødene mor. Dagen før moren døde ble Hope tatt hand og flyttet inn på barnehjem. Hva ville skjedd med Hope hvis hun ikke hadde blitt tatt hånd om av barnehjemmet??? Hun ville nok blitt et offer for gatas grusomme virkelighet, seksuelt missbruk og slaveri.
Takk til alle som er med å hjelper, slik at barn som Hope kan få en fremtid!!!

Da vi var i India sist, fikk vi være med å gi barn penger til Bibler som de lenge hadde ønsket seg. Det var derfor koselig å se bilde av dem, der de stolt viser frem biblene de har fått.

Det gjør med glad at jeg, gjennom Hearts of Mercy, kan være med på å bety en forandring i livet til barn som lider. Vil ikke det også gjøre deg glad??

Hilsen May Linda

tirsdag 27. april 2010

Vel hjemme......



Med til historien hører jo at vi- Linda og jeg ble sittende fast i London igjen på hjemveien!!!


Utrolig , men sant- vi rakk ikke flyet vårt helt hjem til Oslo!


Men alt i alt fikk vi god erfaring i reising og hva som skjer når forsinkelser intreffer. Bedre med oss nå enn en hel gruppe vi har ansvar for trøstet vi oss med. Vi må jo bli de perfekte turguidene da!!!


Ringen ble sluttet da vi overnattet siste natten utenfor Heathrow på det sammen Indiske hotellet vi var på veien ned- og vi møtte et blidt ansikt i resepsjonen som hadde det vakre og passende navn- Priti- og hvor var hun fra jo- Pune!


mer har vi ikke å tilføye.......