Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

lørdag 5. oktober 2013

Lørdag 5. Okt.

Etter 5 timers søvn på hotellet startet dagen med lunsjmøte.
Det var stas for oss at mennene våre fikk møte vårt store forbilde Dr. Lalita Edwards.
Hun kunne fortelle om all fremgang barna hennes på barnehjemmet Santvana hadde gjort den siste tiden og om arbeidet blant de prostituerte og barna på jernbanestasjonen.

Turen gikk etter lunsj til barnehjemmet Santvana og vi ble møtt av, for oss damene, gjenkjennelige ansikter. Guttene fikk i oppgave å vise mennene våre rundt på barnehjemmet og det var med stor glede de hadde fått uncles og "Bayas"- som betyr "storebrødre" på besøk.




Mange er HIV smittede og nettopp av denne grunn ble blant annet " Sonaji og Shekar"( bildet av to gutter) forlatt på jernbanestasjonen og på en søppelplass da de var 2-3 år gamle.

En av guttene som fortalte om seg selv sa: "Jeg heter Shaski og går i 6.klasse, min mor heter Lalita og min far er Gud" det kom så naturlig at vi skjønte at han ikke så på seg selv som foreldreløs - Helt Fantastisk!

Intrykkende er mange og vi er så takknemelige for å kunne dele dette med våre ektemenn! - en stor takk til alle barnepassere hjemme i Norge!

....................noen timers søvn venter og en ny innholdsrik dag står foran oss!











torsdag 3. oktober 2013

Avreise Fredag 4.10

Klokka er 5.16 og vi har ankommet Torp Flyplass. Vi er klare for den lange reisen til India og dette blir en spennende tur der vår respektive ektemenn for første gang skal få erfare det som så dypt har berørt  våre hjerter de siste 4 årene.

Vi er alle klare tross en uheldige hendelse den siste dagen på jobb for Stian. Vær med oss på turen i tanker og bønner.

Mona-Thomas, May Linda-Magen, Lise-Stian