Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

onsdag 22. september 2010

Noe frustrerende!!

Det har vært noen tøffe dager for oss i Hearts denne uka spesielt. Vi nærmer oss turen vår med stormskritt og en av våre i reisefølge har ikke fått visum ennå. Alt kan jo ikke bare gå på skinner, men føler allikevel at denne saken kan få et svært trist utfall!! På grunn av hennes bakgrunn- pakistaner- er det for tiden veldig vanskelig å få et visum. Vi har brukt mye tid for å nå frem til konsulærer og frustrasjonen bygget seg opp. Men alt håp er ikke ute ennå og mirakler skjer hver dag. Vær med å be om at dette skal ordne seg.

Leser du dette og bor i nærheten ta turen til menighetshuset på Klyve til onsdag 29.sept kl 18. Vi ruller igang en god gammeldags basar kveld til inntekt for prosjektene våre- pengene som kommer inn tar vi med rett ned...og gjennom bloggen kan dere jo se hva de går til !

Patty postet et kjempefint bibelvers på facebooken sin tidligere idag, det grep meg og optimismen steg til nye høyder igjen:

I Jeremia 17- 7-8 er det noen vakre vers om ha våre røtter plantet dypt slik at vi ikke bli trette og leie og visner hen.....men får ha eviggrønne blader!! Så flott- det vil jeg gjerne ha.

Ses på basar kveld og ta gjerne med hele familien!

Mona