Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

tirsdag 8. oktober 2013


Tirsdag 8.0kt.

I dag har det vært skikkelig varmt og etter en dag mye ute var det godt å ta seg en dusj på hotellet. Møtet med horestrøket er en annerledes og ekstrem virklighet. I et ubrukt bordell eller nærmere sagt et knøttlite rom med tilhørende  kontor, driver Dr.Rubi sitt arbeid med de prostituertes barn. Hver dag kl.11.30 kommer de som vil av barna for litt undervisning og et måltid. Kanskje det eneste den dagen!!

Arbeidet hun står i her er vanskelig og til tider farlig. Mens vi sitter tilsynelatende trygt inne i dette bordellet, pågår en høylytt krangling rett på utsiden.  Vi ønsker å støtte arbeidet her og kunne ved hjelp av deres bidrag der hjemme overrekke Dr. Rubi 5000,- NOK- som sikrer nok mat for resten av året . Hun har få som støtter dette arbeidet derfor er det så viktig for oss å gi når vi kan!

Kan vi øke vår støtte inn til Hearts o Mercy ved hjelp av dere- vil vi kunne gi henne et fast måndelig beløp, og dermed sikre en bedre kost for de barna som kommer og hjelpe Dr. Rubi å finne en større plass slik at hun kan gi et bedre tilbud for flere.

For en dag-for ei dame!


”En anderledes ferie"

Thomas tok seg en tur for å kjøpe litt cola og snacks mens vi andre gikk for å ta en dusj. Turen tok litt lengre enn vi trodde av en naturlig årsak: På veien traff han flere fattige som ba om penger, men da en dame med to barn spurte om mat til seg og barna klarte Thomas kjøpmanns hjerte ikke å si nei. 

Med et barna i sin hånd blei de med han inn i en butikk der han kjøpte ris, melk og olje . ”Det er umulig ikke å bli berørt av slike møter”, sier han.” En anderledes ferie, men den beste i mitt liv hittil. Jeg blir aldri den samme igjen.!”








Det er fremdeles mye igjen av turen og nye sterke møter venter!


mandag 7. oktober 2013


Søndag 6.Okt.

I dag møtte vi våre nye samarbeidspartnere Twinkle og Imsula som bor i Lonavla.
De tok oss med på en liten sightseeing og hjemme i parets leilighet fikk vi snakket mer om arbeidet som vi skal starte i Nagaland- Nord i India.

Mandag 7.Okt.

I dag hadde vi et sterkt møte med barna på Transission Home her i byen Pune.
”I lys av det jeg har sett av gatebarns tilstand ble jeg dypt grepet over hvor trygge, varme, takknemmelig og velfungerende barna på dette hjemmet var”( Stian)

” Because I am Loved, I can lift my head
I will not forget when you turned my night into day.”

Barna har hatt denne sangen i sine hjerter siden sist gang vi var sammen.
De hadde laget flotte bevegelser til sangen og tårene var ikke til å holde tilbake da de framførte den for oss.

Det er fantastisk at Hearts of Mercy kan være med å gi disse barna håp for framtiden.
Dette er enkelt mennesker som har Guds verdi på livet!