Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

mandag 1. november 2010

Vel hjemme!!!


Vi er kommet vel hjem og sitter med menge sterke inntrykk og opplevelser vi prøver å dele med venner og kjente! Det er ikke så lett-hva skal vi dra frem det er så mye å fortelle. Alle sitter igjen med hver sine historier og opplevelser som satte spor akkurat hos den personen og vi skulle gjene fortelle alt!

Vi bor alle som grever og fyrster- var det første jeg tenkte da jeg tok mine steg inn i en ganske vanlig gang i huset vårt! Sette pris på det vi har er i allefall noe en gjør når du kommer hjem etter dager i slum og elendighet. For meg er det viktig å stadig ta frem bilder og hendelser jeg sitter med slik at jeg forsetter å sette pris på det jeg har og kanksje gjør noen andre prioriteringer i hverdagen en gang i blandt. Hva er viktigst?! Huset, pengene, alt det fine vi har eller skal vi bruke litt mer tid på det som varer og gir ekte og varig glede-kjærlighet og omsorg for hverandre!!!

Ta deg litt ekstra tid til noen denne uka- på noen du tenker spesielt på eller du savner å være mer sammen med:) Vi er skapt til å leve sammen på denne jorda og gi av oss selv på den ene eller andre måten og er vi så heldig at vi er blidt født i et av verdens rikeste land skal vi forvalte noe av den rikdommen også. I form av omsorg og støtte til dem som trenger oss.

Det føles godt å hjelpe uansett og spesielt godt når man kun ser smilende, glade og evig takknemlig barneansikter !!

Vær med å nå målene våre i Hearts of Mercy- gi fast støtte slik at vi kan gi prosjektene våre en solid grunn å bygge videre på. Lette byrdene om neste måneds utgifter og bekymring for om de i hele tatt kan drive videre og støtte utviklingen slik at flere barn blir reddet ut av elendigheten.

Hearts of Mercy jobber iherdig videre og har fått flere henvendelser angående arbeidet vårt- det setter vi stor pris på. Nå jobbes det med brosjyre og hjemmeside nå som vi har fått logo på plass. Den er vi stolte av og fornøyd med- et resultat av dyktige folk i Pune!

Interessert i å bidra med praktisk hjelp eller du sitter på noen tanker om vårt arbeid er vi glade for innspill- mail eller ring oss!

Fortell noen at de er spesielle og unike idag! Jeg garanterer de vil sette pris på det:)

Mona