Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

tirsdag 11. mai 2010

Å vi jobber på!!




Våren har gjort sin anmarsj og vi er godt igang med arbeidet vårt!!!
Vi har nå bestemt oss for å støtte to prosjekter i Pune til å begynne med: Santvana barnehjem- Dr. Edwards er leder her og Good Sheperd Homes hvor Binu er en av lederne. Disse menneskene gjorde et strekt inntrykk på Linda og meg og vi gleder oss til å overføre første avdrag slik at vi kan hjelpe barna på disse hjemmene!

Noen penger har begynt å komme inn og vi ber og håper flere har lyst til å støtte oss i kampen mot fattigdom og nød i verden. Det koster faktisk ikke mer enn 250 kr. i måneden for å koste et barn for en hel måned med mat, husly, skole og medisiner!

Det blir en ny tur i høstferien 2010 der vi fortsetter å etablere kontakter og denne gangen går turen også til Chennai (en by sør i India). Vi drar alle mann alle og skal blant annet møte Freddy og Daisy, et ektepar, som driver et utstrakt atbeid i slummen i Chennai.

Som dere skjønner jobbes det iherdig med å få organisasjonen vår i gang og vi er avhengig av å gjøre oss kjent!!! Logo er snart på plass og vi jobber med presentasjonsmatriell. Har du noen gode ideer og tanker om hvordan vi kan gjøre oss bedre kjent og få inn penger er det bare og ta kontakt.

Da skal de rettferdige svare: Herre når så vi deg sulten og gav deg mat, eller
tørst å gav deg å drikke?Når så vi deg fremmed og tok imot deg, eller uten klær og kledde deg? Og når så vi deg syk eller i fengsel, og kom til deg? Da skal han svare: Det dere gjorde mot en av disse mine minste brødre, gjorde dere mot meg! Matt: 25.37-40


Våre hjerter er vendt mot de trengende og vi er i forventing til hva fremtiden vår vil bringe!