Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

tirsdag 24. august 2010

Høst!


Sommeren er over uansett om vi er enig eller uenig om det har vært en fin sommer!
Høsten er på full innmarsj og september er rett rundt hjørnet. Bladene er fremdeles grønne, men om ikke lenge er det høstfarger som preger naturen vår. Flott-Guds skaperverk på sitt beste.

Vi synes det er flott for da kommer vi også igang med dette viktige arbeidet vårt- ferien har gjort oss alle godt , men nå er hverdagen fin å ha. Vi nærmer oss Indiaturen vår som er i høstferien og er spente på hva denne turen skal medbringe av opplevleser og erfaringer for alle som er med.

Har du lyst til å bidra litt ekstra nå som vi nærmer oss tur? Vi tar med pengene rett til formålene i India og vi blogger underveis fra alt vi gjør og hvem vi får være med å hjelpe.
Sett beløpet inn på kontoen vår.

Vi tror på det kjente bibelske ordtaket: Man høster det man sår!
Ikke kan vi alltid se det vi høster, kanksje sår vi inn i evigheten- MEN gjennom vårt arbeid har man faktisk en mulighet til se hva man sår. Og det er motiverende og veldig givende! Det gjør det lett å gi og bidra på forskjellige måter synes vi.

Sammen kan våre frø høste utrolig store frukter. Det er også hensikten med denne bloggen- vise de flotte og nydelige fruktene av våre gaver og vårt arbeid i India.

Bli med oss videre med blikket rettet mot alle trengende .