Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

lørdag 8. oktober 2011

Endelig er dagen her som vi har lengtet etter.......VI ER I INDIA.




Nå har vi hatt vår første dag i India! Vi er egentlig ganske slitne og trøtte etter et døgn på reise og veldig lite søvn, men India er så full av opplevelser at vi holder ut.
Den største begivenheten i dag har vært punjabi shopping. Det er noe vi alltid gjør den første dagen i India. Punjabi er Indisk drakt som blir brukt både til hverdag og fest, bare avhengig av materialet og pynten på plagget. Vi bruker alltid å gå med punjabi når vi besøker barnehjem, og vi trives så godt å gå med det at vi bruker dem så ofte vi kan. Så i morgen kl. 08.00 er vi lovet at alle punjabiene våre skal være fredig sydd, og levert til hotellet. May Linda er i India for 4 gang, og hadde bestemt seg for at det holdt med de 8 punjabiene hun hadde. Hun skulle derfor ikke handle noen denne gangen.......men fristelsen ble for stor :) I alt handlet vi 6 damene 2-3 punjabier hver og alle er lovet ferdige i morgen. Vi lar oss imponere.
Vi i Hearts of Mercy har hatt møte med dr.Edwards i dag. Hun driver barnehjemmet Santvana og et utstrakt arbeid blandt utsatte gatebarn og unge gutter og jenter her i Pune. Vi fikk gode rapporter fra arbeidet hennes og gleder oss til å besøke barnehjemmet på onsdag.
I morgen reiser vi til Nasik. Det er en by som ligger 5 timer fra Pune. Der skal vi besøke et barnehjem. Barnehjemmet har ved flere anledninger fått penger fra Hearts of Mercy til ting de har trengt, bl.a senger. Vi har aldri besøkt Nasik før, siden det er et stykke unna Pune, så vi gleder oss veldig til å komme dit nå.
Følg med å se hva India gjør med oss.

søndag 2. oktober 2011

India oktober 2011



Nå er vi snart klare for India igjen!
Om 5 dager sitter vi 6 jenter på flyet på vei til India. Vi skal til Nasik, Pune og Chennai, og se hvordan det går med arbeidet som vi er en del av på barnehjemmene og i slummen.
Vi forlater mann og barn og den norske høsten til fordel for varmt klima, varme mennesker og hekiske dager. Vi vil også denne gangen blogge mens vi er på reise. Så til alle som er med å støtter vårt arbeid kan dere se hva pengene går til. Vi gleder oss masse til å dele ut livsviktige gaver fra Norge. Foruten dere som gir fast i månden har vi mottatt en del pengegaver for å dele ut på denne turen. Så følg med og se hva som skjer på reisa.
Vi reiser fredag 7.oktober til Pune, mens vi er der tar vi en tur til Nasik og barnehjemmet der. På torsdag den 13 reiser vi til Chennai og er hjemme i Norge igjen den 16. oktober.
Følg med!