Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

tirsdag 11. oktober 2011

Overveldende dag!!






Nå er klokka 24.15 og vi har ramla inn på hotellet vårt- ganske utslitt, men med mange fantastiske opplevelser friskt i minne!!!

For en dag dette har vært- vanskelig å oppsummere sånn helt på stående fot, så det kommer litt nå i de tidlige natterstimer og mer imorrra når inntrykkene har satt seg mer.

Etter en deilig frokost og pakking til en lang dag på farta satte vi kursen til-The Red Light Area-
dvs. horestrøket på godt norsk! Good Sheperd Homes har en fantastisk dame her som jobber med en liten skjønnhets salong der man kan komme å få litt pleie og stell for slitt og ingenting. Vi fikk møte to damer som brukte denne salongen for å få hjelp til å takle hverdagen sin. Det ble et sterkt møte med en håpløshet og maktesløshet samtidig som takknemligheten fylte rommet hvor vi satt sammen og ba for disse to som ønsket så gjerne at vi gjorde nettopp det for dem. Takknemlighet fordi at disse menneskene også blir sett og har noen som bryr seg om dem! To ganger i uka kan også barna komme hit mens mor arbeider. Vi kommer ikke til å glemme det utrolige arbeidet denne damesalongen driver.

Dette skulle bli starten på en lang dag med mange sterke inntrykk og masse glede over hva vi kan være med å bidra til!

Mer imorgen om resten av denne overveldende dagen.

1 kommentar:

  1. Så fint å lese om alt det gode dere gjør. Et friskt pust i en stressende hverdag her hjemme. Jeg gleder meg til hver nye oppdatering! Klemmer fra Kristin

    SvarSlett