Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

søndag 15. februar 2015

Søndag 15. Februar – vår andre dag i Pune

Rickshaw is so fun!



Siri og Heidi`s opplevelser


Etter en god natts søvn var vi alle klare for en ny dag med nye og varierte inntrykk. I ekte indisk stil kjøre vi rickshaw til et shoppingsenter. En slik tur må bare oppleves!
Amanora Town Center bød på et hav av butikker. Vi skulle kjøpe punjabier for å tilpasse oss klima og kultur, og tiden gikk raskt med 9 damer på handletur. Utvalget var uendelig stort og prisene uendelig lave, så vi hadde ingen problemer å kjøpe både en og to og tre nye antrekk.
Etter en rask pit-stopp på hotellet bar det videre til Pune Children, et hjem hvor det bor 10-12 jenter i alderen 12-22 år – hver med sin unike historie og fremtidsdrøm… Og jentene tok oss med storm fra første sekund! Da døra til den knøttlille leiligheten gikk opp og de så kjente fjes fra Norge, stormet de imot oss med åpne armer og et skinn i øynene som bare kan beskrives som pur glede. Dette er jenter som er reddet fra et usikkert liv i fattigdom og gitt en mulighet som de ikke har nølt med å gripe – de snakker engelsk bedre enn mange av oss, og planene for fremtiden strekker seg fra sykepleier, til lærer, sosialarbeider og gynekolog.


Heidi show the girls how to make bracelet
Jentene viste oss flott dans og nydelige sanger som de hadde øvd på før vi kom. I det bittelille oppholdsrommet var det stor hjertevarme. Vi hadde med håndarbeid, bokmerker og frisør Gry fikk nok å gjøre. Tida gikk så altfor fort med disse skjønne barna og ungdommene, men vi fikk heldigvis et par timer til sammen med dem siden vi tok dem med ut for å spise middag. Det er fantastisk mat i India – og nok en gang fikk ganene våre kulinariske opplevelser på George Restaurant. Indian butter chicken……nam..nam. Kropp og sjel er fylt med gode opplevelser og ønske om å se alle disse menneskene igjen. Det er så flott å se at den hjelpen vi bidrar med via å støtte Hearts of Mercy virkelig kommer til nytt og bidrar med håp om en bedre fremtid for så mange unge håpefulle.
Pune Children - 9 girls that was rescued from a life without safety 
Hairdresser Gry 
Gunn have a good time with the girls

Thanks for bookmarks from 3.klasse klubben on Gimsøy



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar