Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

onsdag 31. mars 2010

Dag 5. Good shepard transission home.










I dag besøkte vi et lite men veldig koselig hjem for gatabarn i Pune. Dette er en del av arbeidet til Good Shepard Home Foundation som vi beskrev i bloggen igår.

Vi fikk møte 10 gutter og jenter som var veldig glade for å se oss. Gjensynet med Patty og Linda var selvfølgelig ekstra stas og de fortalte oss hvordan de har bedt for dem siden sist og lurte på hvordan det gikk med de andre jentene som kom i oktober. De hadde bedt for hver sin jente og husket navnene på alle sammen. For noen herlige unger med store håp og drømmer for fremtiden. De sang og leste opp bibelvers i kor (utenatt) for oss. Manu (kona til Binu) som leder dette arbeidet fortalte hvilken glede og trøst dette gav dem i hverdagen.

Her er det også mange kreative barn og gleden var stor når vi fortalte at vi skulle lage noe sammen. Fine, blå T-shirts fra USA ble ivrig malt på med trykk av gulerøtter. SE så fine de ble!!

Nå har vi vært her i allerede 5 dager og intrykkene har vært mange. Tanken på å forlate disse skjønne barna er ikke så trist når vi kan fortsette med dette viktige arbeidet når vi kommer hjem. Vi har stor tro for at Hearts of Mercy kan være med på å forandre mange barns liv.
Her er fattigdommen mer elendig enn man kan tenke seg og volden og misbruken mer grotesk enn man har fantasi til. For å forsørge et av disse barna koster det bare 250 norske kroner. Og da innkluderer det både skolegang, husly, mat og klær!! Det er jo overkommelig for de fleste i Norge å avse. Hvor mange barn kan vi ikke da klare å redde fra gata?! Derfor er vi fulle av håp og forventing her vi sitter i India.

Vil du være med på å invistere i gatebarnas fremtid? Hearts of Mercy gir alle pengene rett til barnehjem her i India som vi støtter.

Sett inn ønsket beløp eller måndelige beløp på kontonr: 1503 15 26032


Barna vi møtte idag har lenge ønsket seg og bedt for å få en egen bibel. Det fikk vi muligheten til å gjøre noe med. Takket være pengene vi fikk med oss fra noen av dere, gav vi idag de siste 250 dollar (ca.15oo NOK). Det rakk til bibler til alle samt nye klær. For en velsignelse.

Et av favorittversene i bibelen barna framsa var disse fine ord:

"Pass dere for å forakte en eneste av disse små! For jeg sier dere:
De har sine engler i himmelen som alltid ser min himmelske
Fars ansikt.
Menneskesønnen er jo kommet for å berge de bortkomne."
Matt.18:10,11




2 kommentarer:

  1. prøver igjen, har lagt inn kommentarer men de er ikke blitt registrert. Sååå herlig å se ungene igjen ahhh. Fantastisk det dere skrev om good shepards home. Tenker det er mange opplevelser å fortelle om da dere kommer hjem. Hilsen fra the wahlstroms :-)

    SvarSlett