Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

søndag 28. mars 2010

Kveld dag 1. Hope of Glory Foundation







Med hver vår nye punjabi på oss dro vi til dette barnehjemmet for å gjøre et lite hobby prosjekt.

Patty har kjent til dette barnehjemmet i 10 år ca. og derfor tok hun oss med denne gang også for å møte noen kjente og kjære igjen. Vi fikk møte 30 barn i alle aldre som med hver sine historier har fått et nytt liv og et nytt håp for fremtiden her. De sang og danset stolt for oss og vi fikk høre sterke vitnesbyrd om hvordan livene deres var før de kom hit: Barn av prostituerte forledre, foreldreløse og barn fra gaten der mor ikke kunne ta seg av dem noen med alvorlige sykdommer.

Den ekstreme fattigdommen her blant mange er uvirkelig og gripende. Det er vanskelig å ikke bry seg når små barn tigger etter mat og du kan tydelig se hungeren deres både på kropp og i sjel.

Vi er priviligerte som bor i Norges land og gjennom Hearts of Mercy kan være med på å forandre menneskers liv.

Takk til alle dere som har sendt med oss penger, vi gleder oss til å gi det videre. Vi har flere barnehjem og prosjekter å besøke og vi er sikre på at pengene kan gjøre en stor forandring!

Følg med, følg med.......... imorgen skal vi besøke Dr. Edward og bli med henne til The Red Light District (horestrøket) og senere bli med til et barnehjem hun driver.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar