Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

mandag 29. mars 2010

Dag 3 del 1. The Red light District





Idag har det vært mye følelser. Det er ikke noen annen måte å beskrive det på når vi idag møtte en ung evenuk i the red light district. Han var foreldreløs og for mange år siden kom han til Pune i håp om å finne en jobb.
Han visste ikke da hvilken grusomhet som ventet han. En form for trafficing er nettopp å lure til seg unge gutter fra gata, bli venner med dem for senere å gjøre dem til evenukker (kjønnsopererte gutter som blant annet selger sex og gir pengene til sin guru).Vi vet ikke Anands nøyaktige historie om hvordan han ble en evenuk, men vi vet at hans intensjon for å komme hit var ønske om en jobb.

Når vi idag møtte Anand var han en gutt som kler seg som en kvinne, men har egentlig ikke noe kjønn nå. Når han ble operert , gjorde guruen en veldig dårlig jobb slik at Anand nå har blitt veldig syk og får ikke urinert på vanlig måte. Magen hans var oppblåst og full av urin. Vi ble alle rørt til tårer mens han fortalte sin grusomme historie.

Anand kom hit for å besøke vår venn som jobber i dette området for å be om hjelp nettopp denne dagen.
Vi fikk lov å be for han om Guds helbredelse og nærvær i denne situasjonen.

Salme 10:17-18 sier: Herre du hører hva de hjelpeløse ønsker, du vender øret til og gir dem mot. De foreldreløse og undertrykte hjelper du til deres rett.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar