Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

fredag 8. oktober 2010

Punjabi shopping og Funpark!








Tradisjonen tro dro vi idag på punjabi shopping! Det er kjempegøy! Denne gangen valgte vi et nytt sted som var nærmere og litt mindre folk var det der også. Etter å satt hele butikken på hodet hadde vi alle 6 fått valgt oss ut stoff til 3 punjabier hver( 18 stk.!) og vi ble visst straks nære venner med butikkeieren. Vi venter i spenning på resultatet i morgen når de ferdig sydde draktene blir levert her på hotellet.

Funpark med Transission Home:
Det ble et herlig gjensyn med de 10 barna fra Transission Home da vi inviterte dem ut på en ettermiddag i en lekepark med typiske indiske aktiviteter. Disse barna har nå bodd ca.3 år i dette hjemmet og er kommet dit rett fra gata.( En del av Good Shepard Homes).

Gleden disse barna viste ved å få leke rundt og få kose seg med aktiviteter, mat og drikke er uvurderlig. Latteren hang løst og entusiasmen var så stor at vi lot oss alle rive med å danset sammen etter skikkelig Bollywood musikk- ikke dårlig det! Vi hadde det alle kjempegøy!

Dette er ingen hverdagskost for disse barna og det var derfor ekstra hyggelig å ta de med på en utflukt bare for å ha det gøy!

Det ble en gripende stund for oss i parken da barna sang og danset frimodig for oss og vi sluttet av med en felles bønn. Det var vanskelig å holde tårene tilbake da mange av barna fortalte oss at de ville be for OSS hver dag og Binu (lederen for GSH) sa: Og det kommer de til å gjøre!


Sitat fra Salme 112: De som elsker Herren strør gaver til de fattige!


Følg oss imorgen da vi skal møte vår alles kjære Dr. Edwards og hennes arbeid.


1 kommentar:

  1. Oh, I love the pictures from today! Wow. Looks like you all had a wonderful time. YEAH...great blog post.

    SvarSlett