Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

søndag 13. oktober 2013


Onsdag 9.okt.

Dagen startet med et hjemmebesøk i slummen utenfor Pune. Familien vi besøkte har kjent Binu og Manno i mange år.

Dette var hus laget  av bambus og presenninger. Noen hadde bølgeblekk til vegger og papp var lagt under presenningen for å stive opp taket slik at regnet ikke skulle komme så lett inn.

” Når vi gikk mot hytta vi skulle inn i virket det helt ulevelig, men da jeg satt meg ned og så meg omkring var det faktisk koselig der inne. Det var laget hyller til å ha ting på, senger snekret av plank (uten madrass) med tepper over og et velorganisert kokehjørne der frua i huset satt på jordgulvet og laget mat. Det virket så stolte over at vi kom inn til dem og de ville gjerne servere oss av det lille de hadde. Dette er jo slik 50% av befolkingen lever”( Magne)


Taleagon

Reisen gikk videre til Good Shepherd Homes i Talagon. Der ble vi møtt av 30 herlige ungdommer som danset og sang for oss. Barna går fra 7.klasse til universitet og det er fantastisk å høre om trivselen på skolen og ønskene for framtiden.

Selv når barna er 18 år og Good Shepherd Homes ikke behøver å ha noe ansvar for de, blir de fulgt opp og hjulpet med skolegang så langt de klarer å få støtte til barna.

Som vanlig føler vi at dagen går for fort og vi må si ha det til skjønne vennene våre. ” Vi savner dere med en gang dere har dratt” kommer det fra ei 17 år gammel jente.
Da er det godt å kunne fortelle at det bare en fire måneder til vi kommer på besøk igjen.

Promo Time

Denne dagen var vi så heldige å ha en fotograf fra UIO basen i Lonavla med oss.
Det ble tatt video og bilder til nye promo dvd for Hearts of Mercy- spennende!

Dagen ble avsluttet med middag og mange gode samtaler med Binu og Manno.
Våre ektemenn har virkelig fått kjenne på kroppen den godheten og varmen som alle våre samarbeidspartnere i Pune viser.

Da går reisen videre i morgen til Chennai……….



















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar