Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

mandag 14. oktober 2013



Torsdag 10.okt.

Flyet til Pune gikk allerede i 11.tida så og vi ankom hotellet i Chennai rundt kl.14.30
Etter en lett lunsj møtte vi Freddy og Daisy som tok oss med ut til folkene som mistet hjemmene sine før sommeren, da deler av slummen de bodde i ble revet på 24.timer av myndighetene.

Alle de 300 familiene hadde blitt plassert langt på utsiden av byen i noen blokker som totalt rommet 10 000 små leiligheter. Det virket tilsynelatende som en oppgradering å flytte fra hus av bambus og plast til disse leilighetene av mur, men den gang ei!

Utfordringene har blitt større enn noen sinne. Tvangsflyttingen har medført at mange har mistet jobben sin fordi det er alt for langt å komme seg inn til byen de før bodde i.
Disse leilighetene har myndighetene overtatt etter et feilslått prosjekt som ikke ble ferdig, derfor har alle toalett men vannet ble aldri lagt inn!

Det vil si at det ikke er vann og ikke er jobb og mat blir det derfor lite av!!!!!!!!!!!!!
Dette var jo en gavepakke !!!!!!!!!!



RENT VANN



Freddy og Daisy har stor nød i sine hjerter for disse menneskene og ønsker å få i gang et vannprosjekt for ved å starte med å gi 100 familier rent vann!

Det vannet de i dag har å bruke er svært dårlig og mange er nå syke. Hearts of Mercy ønsker derfor å være med å støtte rent vann til disse familiene.
Det koster ca. kr.300 om dagen for at 100 familier skal få rent vann! 100 kr . i mnd. vil da gi vann til en familie! Blir du utfordret på dette ring : 98427863 eller mail oss på post@heratsofmercy.no  og vi sørger for at pengene dine kommer frem!

Ingen kan gjøre alt , men alle kan gjøre noe!!!!!

Bildene du ser er fra en av disse leilighetene, over 30 stykker var sammen med oss den kvelden- vi fikk oppleve både nøden og hjelpen gjennom arbeidet Freddy og Daisy gjør.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar