Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

fredag 21. februar 2014

Fredag 21.02.14


”For om fjellene viker og haugene vakler, skal min godhet aldri vike fra deg. Min fredspakt skal ikke vakle, sier Herren, som viser deg barmhjertighet. Du hjelpeløse og forblåste, som ikke finner trøst! Se jeg legger en grunnvoll for deg av edelstener og bygger grunnmuren din med safirer. Murtindene gjør jeg av krystaller og hele ringmuren av kostbare stener. Alle dine barn skal læres opp av Herren, stor blir freden for barna dine. ”                                                            

                                                                                                          Jesaja 54, 10-13


Det er helt utrolig å tenke på alle de skattene vi har fått på denne reisen.  Vi har lånt bort handa vår gjennom en hel dag i dyrehagen, barn som sjelden har fått kjenne på dette med sin egen familie. Vi har bidratt til halvparten av utgiftene til en sommerleir for 1000 barn midt i slummen. Vi har sunget og sunget, gode gamle gospelsanger – i bussen, på takterassen, på morgenmøter og på flyet. Vi har startet dagen med bønn om å bli berørt, og det har vi jammen blitt! Vi har kjent på samhold, omsorg og fellesskap i gruppa. Vi har hylt av latter på rickshaw – turer gjennom byen. Vi har hatt samtaler på sengekanten i stummende mørke. Vi har fått kjenne på gjestfrihet av de som inviterer oss inn til sin enkleste bolig. Vi har vært med å se hvordan smykker blir laget, og bidratt til å støtte utdannelsen til flere ungdommer ved å kjøpe varene de lager med stødig hånd.      

Hva slags skatter har da selv vi gitt? Som håpsformidlere har vi en stor oppgave i å støtte de som arbeider med prosjektene vi er en del av. Vi har brukt våre nådegaver i møtet med barn, unge, voksne, og gamle – ved å sette opp håret til de nydeligste kreasjoner, sette seg ned med innbyggerne i slummen og kommunisere med blikk og hender uten å kjenne hverandres språk. Ved å be - for dem og med dem. Ved å ta dem med på opplevelser de sjelden får mulighet til. Ved å betale for lønn og livsopphold til ildsjelene som bruker all kraft de har på å hjelpe andre.

Takk til familien våre, som lar oss oppleve denne delen av verden. Nå kommer vi snart hjem til dere! Takk til den rause og gode Dr. Edwards, og hennes stab på Santvana barnehjem og det de gjør på jernbanen. Takk til den ildfulle Dr. Ruby og hennes utrettelige arbeid i Red Light Area. Takk til alle som har sluppet oss inn i hjemmene sine. Takk til Binu og Mano, deres vanvittige innsats med Good Shepherd Homes. Takk til Freddy og Daisy for sin lune humor og engasjement for menneskene i slummen, som overgår vår fatteevne. Takk til hotellene som har gjort sitt for at vi har sovet godt, og holdt  oss sånn passelig friske. Takk til alle sjåførene og pilotene som har ført oss trygt fram til alle de stedene vi har vært. Men først og fremst takker vi Gud for at Han har gitt oss disse skattene, vi gleder oss til å ta dem med hjem og vise dem til dere hjemme.  

Sees i morgen!

Torild-

( vi legger inn flere bilder når vi kommer hjem, nettet er dårlig her! )





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar