Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

søndag 17. februar 2019

2. dag Pune 17.2.19

 Vi startet med dagen besøk av Dr. Edwards. Det var et godt og sterkt møte hvor hun delte livet sitt og hvordan hun har jobbet med prostituerte og HIV/Aids-syke barn siden 1994. I år blir den tøffe dama 80 år og hun er ingen bedagelig pensjonist. Hver dag fra kl. 10 til kl. 15 jobber hun på et dagsenter for barn mellom 2 til 5 år. Hun er utdannet lege og gynekolog og kunne fortelle mange historier om hvordan hun har hjulpet mennesker som ingen andre ville røre. Hun gav oss et grundig innblikk og forståelse av hvordan mennesker ble dratt inn i "red light" områder og livet der.


På ettermiddagen kjørte vil ut til et landområde som Anu Silas har kjøpt og planlegger skole for lokale landsbyer omkring. Totalt kan den ta 3000 barn. Byggestart håper hun skjer i juli. I morgen skal vi besøke prosjektene hun har like utenfor byen i et slumområde.
Dr. Elisabeth Bugge snakker med Anu Silas. De planlegger helsesjekk for barn og foreldre i morgen.

Så bar det i veg til et kjøpesenter for å kjøpe klær til noen gutter fra et barnehjem. Disse har vi fulgt opp i 10 år og nå er de nesten voksne flotte menn! De går på skole og noen har startet å jobbe. Vi spiste god middag sammen før vi reiste til hotellet igjen, Mange fine opplevelser. Ser frem til enda flere! I morgen er det felt arbeid i 30 grader, vi gleder oss !





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar