Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

mandag 18. februar 2019

3.dag Pune 18.2.19

Besøk hos Anu Silas prosjekt Vanitashary, som betyr jentebarn-beskyttelse. Dette var ett av tre prosjekt hun nå driver. Planen fremover er å bygge en stor skole på landsbygda med plass til opp til 3000 barn.
I dag fikk frisørene våre jobbet litt. De fleste fikk en hårklipp, noen fikk legesjekk av legen vår og alle fikk sang- og fortellerstund.






 Denne jenta ble klippet som en gutt fordi hun ble sendt ut av huset på kvelden/natta da faren mishandlet mora. Det er tryggere for henne å se ut som en gutt. Hjerteskjærende å høre om. Vi er så glade for at denne jenta har en trygg plass hos Anu.


Omsorg, varme blikk og gode hjerter ble delt i dag



Andrea og Anne Kari satt og tegnet med noen av barna. 



Historien om Epleblomsten ble fortalt av Torild




Vi er målløse over det arbeidet vi fikk se. Det var stort å oppleve de voksnes engasjement, barnas glade ansikt og Anu`s utrolige historie. Hun var selv et barnehjemsbarn og har opplevd mye i sitt relativt unge liv. Nå vier hun livet sitt til arbeidet hun og ektemannen startet sammen, men som dessverre han ikke fikk oppleve så lenge da han døde av hjerneslag for 18 år siden. Da var han 39 år og hun 28 år gammel med 5 barn. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar