Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

tirsdag 30. mars 2010

Dag 3 del 2. Santvana Childrens home










Idag har vi møtt en fantastisk dame, Dr. Edwards!!!! Hun er en pensjonert lege som har viet sitt liv til dette arbeidet og har et stort hjerte for alle trengende barn. Hun må være nært beslektet med Moder Teresa.

På Santvana er det idag 30 barn der ca. halvparten er HIV/Aidssyke barn. Disse barna er utstøtt både fra familie og fra samfunnet generelt. Her blir de verdsatt og får mulighet til et nytt liv. Noen av barna kommer fra The Red light district og andre er gatebarn. Alle barna får skolegang og blir tatt hånd om på en god måte.

For Linda ble dette et kjært møte både med Dr.Edwards og barna. De kjente henne igjen og det var godt å se fremgangen på Santvana siden sist møte i oktober. Jentene hadde fått en helt ny fløy og staben hadde fått et nytt kontor med tilhørende oppholdsrom. Det ble blant annet brukt til aktiviteter for barna.

Sammen med barna laget vi flotte papir kroner som Kelly og Patty hadde med seg fra USA. Og
det var gøy å se de smilende ansiktene da de skjønte at de skulle få være kreative. Det ble noen kjempefine kroner. Patty fortalte hva dette skulle symbolisere; Vi er alle barn av en Konge, derfor er vi alle prinser og prinsesser. For barn som har opplevd å være verdiløse ble dette et konkret symbol på Guds kjælighet!

Santvana hjemmet eier ingen egen bil, derfor var det ekstra gøy at vi fikk være med på første nedbetaling på en bil de lenge har ønsket seg. Mona fikk sjekket bilen og den startet.......brrrrm.
Takk til alle som har bidratt. Vi gav bort 650 dollar, ca.4000 kr som betydde mye.



"We ourselves feel that what we are doing is just a drop in the ocean,
but the ocean would be less because of that missing drop"
-Moder Teresa-





Imorgen får dere skal vi til et annet spenende prosjekt midt i mellom Mombay og Pune.


1 kommentar:

  1. Er så stolt av dere! Har dere med i bønnene mine hver dag! Klem Kristin

    SvarSlett