Reiseblogg

Følg med oss på reisene våre her!

onsdag 13. oktober 2010

Chennai (Madras)-et festmåltid!











Det slo mot oss en utrolig varme og fuktighet når vi steg ut av flyet på Chennai flyplass. Vi trodde det var varmt i Pune vi, men det var å underdrive i forhold til her iallefall!
Ekstra koselig var det å komme hit siden vår venn gjennom snart 20 år- Patty Bauman- tok oss imot på flyplassen. Hun har jo vært vår mentor og er en viktig relasjon i arbeidet vårt for Hearts of Mercy.

Det var med stor forventning vi dro med Freddy og Daisy (lederne for arbeidet her) ut til deres barnehjem. Det er et år siden vi sist møtte dem og barna , og mye har skjedd.
Det ble et hjertlig gjennsyn!

Så godt det var å se igjen søskenparet som grep oss med sin grufulle historie ifjor. De ble reddet ut fra slummen i Chennai. Mor var borte hele dagen og barna var overlatt til seg selv uten mat og drikke. For å overleve måtte de spise jord og avføring fra gulvet der de var innestengt. De er nå 6 og 8 år og klarer seg veldig godt. Vi kunne tydelig se at de trivdes sammen med de andre barna og nøt maten de ble servert. Stor stas med Kentucky Fried Chicken og pepsi! Vi ønsket å gi dem en festkveld der vi spiste, sang og hadde tid til å kose oss. Ekstra stas ble når vi dro fram godteriene fra Norge. Nonstop og karameller falt i smak!
For noen nydelige barn og for en fantastisk stab.

Imorgen reiser vi inn i slummen. Her er varmen intens og vi skal være ute hele dagen- send noen bønner om at det skal være overkommelig for oss nordboere!!!!!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar